Zatvori (X)

Maloprodaja

Web shop namijenjen fizičkim i pravnim osobama koje djeluju izvan zdravstvenog sektora.

Asortiman za ordinacije

Web shop namijenjen djelatnicima u zdravstvu te zdravstvenim ustanovama. Za prikaz cijena u ovom web shopu potrebno je izvršiti registraciju.

- PREKO 1700 PROIZVODA - ZAVOJNI MATERIJAL - ŠPRICE - IGLE - DEZIFICIJENSI - RAZNI INSTRUMENTI I OPREMA - MEDICINSKE TEKUĆINE - RUKAVICE - RAZNI MEDICINSKI UREĐAJI - IRIGATORI - INHALATORI - TLAKOMJERI - ASPIRATORI - TOPLOMJERI - BROJNI DRUGI PROIZVODI

Fleksibilnost prema kupcima jedna je od najvećih odlika našeg poslovanja i glavna misao vodilja.

Posebno se ponosimo činjenicom što željama i zahtjevima naših kupaca posvećujemo maksimalnu pozornost trudeći se da im osiguramo upravo onakav proizvod kakav žele.
Zašto kupiti kod nas?
  • - Zato što ćete kod nas ostvariti NAJPOVOLJNIJU kupnju.
  • - Zato što su naše cijene mnogo niže nego u ljekarnama.
  • - Zato što ćemo Vam na Vaš zahtjev nabaviti i isporučiti i artikle koje nemamo u ponudi
  • - Zato što kod nas za većinu proizvoda ne morate kupiti cijelo pakiranje već možete kupovati proizvode pojedinačno.
  • - I još 1000 "Zato što..." pozitivnih razloga.:)

Informacije o web shop-u:

  • Medicpro d.o.o., Istarska 18, HR-40000, Čakovec
  • Nazovite nas: + 385 (0) 40 314 407

Informacije o vježbanju sistemom Galileo, baziranom na patentiranom principu bočnih izmjeničnih vibracija (poput klackalice) za fiziološki najbolju stimulaciju mišića.

Sustav za vježbanje Galileo proizvodi i širom svijeta distribuira Novotec Medical GmbH iz Njemačke.

Sve što treba znati o Galileu, obrađeno je u slijedećim tema:

-Kako Galileo radi

-Maksimalne sile prilikom vježbanja Galileom

-Indikacije i kontraindikacije

-Galileo u usporedbi s uobičajenim metodama vježbanja

-Galileo u usporedbi s ostalim vibracijskim uređajima za vježbanje

-Prednosti Galilea

Princip rada Galileo grupe proizvoda patentirala je tvrtka Novotec Medical GmbH 1996. godine. Prototip Galilea napravljen je 1995. godine, te je i danas u svijetu priznat kao jedan od najboljih uređaja za vježbanje na bazi vibracija.  Sve je to potkrijepljeno mnogim istraživanjima i studijama koje kreću od 1998. godine, te su njihovi rezultati objavljeni u znanstvenim i stručnim publikacijama. Novotec Medical Gmbh uređaje proizvodi u svojoj tvornici u Njemačkoj.

Bez obzira da li se radi o osobnim potrebama, potrebama fitnessa, wellnessa, profesionalnog sporta ili medicine, u našem asortimanu pronaći ćete uređaj baš za Vas. Pojedini proizvodi iz Galileo grupe registrirani su u EU od 2002., te u RH od 2009. godine kao medicinski proizvod. I to je jedan od dokaza kvalitete i učinkovitosti Galilea.

Obzirom na ritam života i zahtjeve današnjice za fizičkom spremom pojedinca, sve većim novitetima i konkurencijom u pružanju zdravstvenih usluga, treniranje na Galileu, kao i njegovo posjedovanje, danas više nisu samo neophodni, već su i stvar prestiža.